Nicușor Dan o invită pe Gabriela Firea la o dezbatere publică, pentru un bilanț la jumătatea mandatului

Nicușor Dan s-a reînscris în USR Se amână construcția Spitalului Metropolitan Nicuşor Dan dă în judecată RADET Harta interactivă a frigului RADET vacanța în Grecia

Deputatul USR Nicuşor Dan, fost consilier general, o invită pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la o dezbatere publică pentru a face un bilanţ la jumătatea mandatului.

“În curând, se împlinesc doi ani de când Gabriela Firea este primarul General al Capitalei, în baza promisiunilor făcute în campania electorală.O invit pe Gabriela Firea la o dezbatere publică în care să facem un bilanţ la jumătatea mandatului, să discutăm despre problemele bucureştenilor , dar şi despre soluţii pentru a dezvolta oraşul şi pentru a-l face un loc în care să le facă plăcere oamenilor să trăiască. Precizez că sunt deschis să particip la această dezbatere la orice post de televiziune doreşte Gabriela Firea sau putem organiza o dezbatere la care să invităm toată presa”, a anunţat miercuri Nicuşor Dan.

Marţi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe Nicuşor Dan că vine la şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti “să facă atmosferă, să ridice tonul, să provoace”. Pe 19 aprilie, câţiva parlamentari USR, printre care şi Nicuşor Dan, au vrut să participe la şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti, pentru a prezenta proiectul de lege depus la Senat prin care deputaţii şi senatorii să aibă dreptul să participe la şedinţele de consiliu şi să iniţieze hotărâri, iar dacă acest drept este îngrădit, să fie considerată contravenţie. Preşedintele de şedinţă, Orlando Culea, precum şi viceprimarul Aurelian Bădulescu, împreună cu Poliţia Locală, nu i-au lăsat să participe şi nici să facă declaraţii în sala de şedinţă, invocând regulamentul de Consiliu şi încercând să îi dea afară din sală.

Nicuşor Dan a fost dat afară şi de la şedinţa CGMB din 28 martie, după ce a cerut să ia cuvântul pe tema proiectului de hotărâre privind transmiterea în administrarea Administraţiei Străzilor Sector 1 şi a RATB a obiectivului de investiţii “străpungere Buzeşti – Berzei”, afirmând că proiectul nu a avut proces verbal de recepţie. “Un om politic bine intenţionat, care doreşte cu adevărat să îmbunătăţeasca viaţa alegătorilor săi ar trebui să se documenteze şi să-şi canalizeze energia în proiecte reale, cu soluţii autentice şi nu să persiste în greşeală, acuzând oponenţii politici de fapte sau nerealizări imaginare”, susţinea atunci Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

*