Nesimţire maximă: Cu elicopterul la mănăstire!

Poliția Rutieră Gorj a sancționat cu amendă în valoare de 4.000 de lei vizita cu elicopterul la mănăstirea Lainici. Aparatul de zbor a aterizat sâmbătă, spre stupoarea tuturor, în parcarea lăcașului de cult.

CITEŞTE ŞI: https://cetateanul.net/stiri-locale/vaslui-preot-adus-cu-elicopterul-la-spital-dupa-ce-s-a-simtit-rau-in-timpul-slujbei%ef%bf%bc/

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri cu privire la aterizarea unui elicopter în parcarea mănăstirii Lainici, facem precizarea că a fost identificat și sancționat operatorul de transport aerian, în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului 43 din 1997 cu amendă contravențională, în cuantum de 4.000 lei”, a transmis Poliția Rutieră Gorj.
Traficul, oprit în zonă pentru aterizare

Sâmbătă, 19 noiembrie, Răzvan Bucuroiu, directorul editurii „Lumea credinței”, a venit cu elicopterul la mănăstirea Lainici, din Defileul Jiului.

După această descindere neobișnuită, reprezentanții Poliției Gorj au transmis că se efectuează verificări. „În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință”, au anunțat oamenii legii.

Fotografii osate pe reţelele de socializare

Fotografiile au fost postate pe Facebook chiar de Răzvan Bucuroiu, care a șters ulterior postarea. Elicopterul a aterizat în parcarea de lângă mănăstirea Lainici, care a fost amenajată recent de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Traficul a fost oprit în zonă, pentru ca elicopterul să aterizeze în siguranță și să nu fie pus în pericol vreun participant la trafic, iar unele persoane au filmat și fotografiat elicopterul și momentul aterizării.

„Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgâlțâit în Defileu”, a fost mesajul postat de Răzvan Bucuroiu pe pagina de Facebook, care a fost șters ulterior.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here