Năsui face praf alianţa PSD-PNL: Sunt în competiţie care să căpuşeze banul public

Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui condamnă alianța PNL cu PSD și readuce în atenția publică avertismentul lui Corneliu Coposu, din aprilie 1990: „Blestemul României ar fi ca după 20 – 25 de ani FSN să se afle și la stânga și la dreapta eșichierului politic”.

„PNL și PSD ne aduc înapoi în anii ’90.

Aseară această frică a lui Corneliu Coposu a devenit realitate. PNL a luat decizia să facă alianță de guvernare cu PSD într-unul dintre cele mai grele, și totodată importante, momente ale României de după Revoluție.
Aseară liberalii din PNL au pierdut majoritatea și rezultatul îl văd toți românii care, cu speranță, au votat pentru reformarea statului. Sunt convins că această aramă dată pe față s-a produs mai ales pentru că USR a fost la guvernare.

CITEŞTE ŞI: Năsui, acuzaţii BOMBĂ: Bani pentru mafiile de partid!

Ne amintim cum am fost caracterizați drept „câini, cu care nu se pot face combinații”. Pentru că miniștrii din acest partid care nu e „istoric” au ridicat preșul sub care se strângea gunoi de 31 de ani. Ani în care o clasă politică fără nicio culoare politică, fără niciun principiu, a furat banii contribuabilului prin fel de fel de robinete. Fără niciun interes decât acela al parazitării buzunarului românilor.
Când această așa-numită „clasă” și-a văzut interesele financiare amenințate de simplul fapt că le poate descoperi orice contribuabil, după ce miniștrii USR au început să le publice combinațiile. Când au început în sfârșit să își găsească firmele și sinecurile prin presă, s-au speriat și au lăsat la o parte orice fel de așa-zis orientare politică. Aseară au dovedit că dreapta și stânga lor a fost mereu o iluzie livrată electoratului. A fost mereu o competiție între ei, care să ajungă la căpușarea banului public.

Nu știu să facă altfel. Le-a zburat preșul de sub picioare când n-am picat de acord cu ei, să intrăm în hora lor obișnuită, și am refuzat să participăm la jaf. Atunci când nu am vrut să girăm furtul PNDL3 și ne-am dat demisia. I-am speriat.

După 31 de ani de la regimul comunist, statul român rămâne corupt și speranța românilor stă doar în renunțarea la vechea clasă politică”, scrie Năsui pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here