Ministrul Sportului a rămas fără permis: Gonea cu o viteză uriaşă!

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Eduard Novak a rămas fără permisul de conducere. Ministrul Sportului a fost prins cu 150 km/h pe centura Brașovului, în luna iunie.

CITEŞTE ŞI: AUR cere demiterea ministrului Novak: Strategia pentru sport este în maghiară, subtitrată în română

Goana după adrenalină l-a lăsat pe ministrul Tineretului și Sportului fără permis de conducere, după ce a fost prins în luna iunie a anului 2022, că gonea cu 148 km/h pe centura ocolitoare a Brașovului.

Amendă

Polițiștii l-au tras pe dreapta, i-au reținut carnetul și i-au dat o amendă usturătoare, dar ministrul a contestat procesul verbal. Însă pe 19 ianuarie 2023, Judecătoria Brașov a respins acțiunea reclamantului Novak Carol Eduard, prin care acesta solicita anularea unui proces verbal de contravenție întocmit de IPJ Brașov pe data de 3 iunie 2022.

Demnitarul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins circulând cu viteza de 148 km/h pe VO1K dinspre DN1 – Dârste către intersecția DN11 (Brașov – Târgu Secuiesc – Onești), pe un sector de drum unde limita maximă era de 90 km/h.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here