Ministrul Economiei explicație surprinzătoare legată de ” șueta ” din biroul lui Orban: Mâncasem o prăjitură

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Virgil Popescu, ministrul Economiei, s-a abținut să facă declarații cu privire la fotografia în care apare alături de Ludovic Orban și mai mulți miniștri.

Ei au fost surprinsi în timp ce fumează și beau în biroul premierului, fără a se respecta măsurile de distanțare sau să fie purtate măști.

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a spus Virgil Popescu, luni, la Digi24.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca. Evident masca o aveam în buzunar. Dar… servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei, potrivit digi24.ro.

Fostul ministru de finanțe Eugen Orlando Teodorovici a publicat vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apar, într-un birou, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, discutând într-o manieră informală.

Premierul Ludovic Orban a recunoscut poza și a spus că a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here