sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMembru Hells Angels, extrădat în Statele Unite după ce a comandat două...

Membru Hells Angels, extrădat în Statele Unite după ce a comandat două asasinate!

-

Un cetățean român, membru al Hells Angels, a fost extrădat luni în Statele Unite, fiind acuzat de trafic de droguri și spălare de bani, anunță Poliția Română într-un comunicat de presă.

CITEŞTE ŞI: Fraţii Tate acuză DIICOT de minciuni de după gratii: Neadevărurile cu siguranță vor fi șterse!

„În cursul anului 2020, polițiștii Serviciul Antidrog din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au desfășurat investigații ce au vizat membrii ai HELLS ANGELS, implicați în traficul internațional de droguri.

Activitățile au fost desfășurate în colaborare cu D.E.A. și U.S. Marshals, într-o cerere de comisie rogatorie formulată de către Departamentul de Justiție al Statelor Unite, sub aspectul cercetării infracțiunilor de complicitate la trafic de droguri, spălare de bani, conspirație la spălare de bani, prelucrarea sau distribuirea cu scopul importării ilegale și importul de substanțe controlate, încălcare regimului armelor și munițiilor, săvârșirea de acte pregătitoare pentru infracțiunea de omor, grup infracțional organizat, ce intră sub incidența legii R.I.C.O. (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) toate prevăzute de Codul Penal al Statelor Unite ale Americii.

Aceste fapte sunt corespunzătoare în legislația română cu infracțiunile de trafic internațional de droguri de mare risc, spălarea banilor și complicitate la tentativă de omor”, se precizează în comunicat.

Mandat provizoriu de arestare

S-a emis un mandat provizoriu de arestare, în vederea extrădării, emis de autorităților judiciare din Statele Unite ale Americii, pe numele unui cetățean român, mandat ce a fost pus în aplicare de autoritățile române.

Cererea de extrădare a fost aprobată în luna ianuarie 2023, iar persoana de cetățenie română va fi transferată în S.U.A., unde va fi judecată pentru faptele de care este învinuit.

Hells Angels Motorcycle Club este un club de motocicliști organizat la nivel mondial ai cărui membri conduc de obicei motociclete Harley-Davidson. În Statele Unite și Canada, Hells Angels sunt încorporate ca Hells Angels Motorcycle Corporation. Poreclele obișnuite pentru club sunt „H.A.”, „Red & White”, „HAMC” și „81″.

Cu un număr de membri cuprins între 3.000 și 3.600 și 467 de filiale în 59 de țări, HAMC este unul dintre cele mai mari cluburi de motocicliști din lume, scrie Wikipedia.

Multe agenții de poliție și agenții internaționale de informații, inclusiv Departamentul de Justiție al Statelor Unite și Europol, consideră clubul un sindicat al crimei organizate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...