Mașina unui șef de Poliție de Frontieră, incendiată în stil mafiot cu un cocktail Molotov VIDEO

Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni în stil mafiot, cu un un cocktail Molotov. Primele indicii arată că mașina ar fi fost incendiată de contrabandiștii de țigări. „Vișeu de Sus și Borșa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiștilor cu țigări de la frontiera cu Ucraina”, spun reprezentanții Sindicatului Europol.

Incidentul a fost făcut public de Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook.

„Ce pățesc polițiștii care luptă împotriva infractorilor. Aseară, mașina șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmației a fost incendiată în stil mafiot și a ars în întregime în parcarea Izvorul Dragoș din localitatea de domiciliu, folosindu-se un cocktail Molotov. Vișeu de Sus și Borșa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiștilor cu țigări de la frontiera cu Ucraina, iar șeful sectorului poliției de frontieră este unul dintre dușmanii acestora, la nivelul instituției fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă.
Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii, iar dacă ai ghinionul să fii în mașină, poți arde de viu. Riscurile sunt incomensurabile, iar legislația permisivă și îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa polițiștilor”, au scris cei de la Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

Cauza probabilă a incendiului, potrivit reprezentnaților IPJ Maramureș, este folosirea intenționată a sursei de aprindere. Polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru distrugere prin incendiere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here