Judecătorii refac ordinul european pentru Elena Udrea!

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să amâne cererea depusă de fostul ministru pentru suspendarea pedepsei de șase ani cu executare, pedeapsă primită în Dosarul Gala Bute.

Udrea a cerut să fie audiată în România personal, nu prin videoconferință, însă a absentat de la proces, fiind încă în Bulgaria.

Completul format din 5 judecători a decis să amâne liuarea unei decizii, susținând că nu există o procedură având în vedere că Elena Udrea este în Bulgaria.

Cum va fi citată

Judecătorii nu s-au clarificat încă cu privire la procedura de citare a Elenei Udrea în Bulgaria. Au primit mai multe documente de la autoritățile din Bulgaria cu privire la faptul că ea nu dorește să fie audiată în cererea privind suspendarea executării pedepsei, însă vrea să fie audiată pe fond la recursul în casație.

Anterior, reprezentanții celor două părți, atât cei ai Elenei Udrea, cât și procurorul de sedință al DNA, au susținut că procesul poate continua în acest fel, însă judecătorii români au decis contrariul.

CITEŞTE ŞI: Udrea refuză audierea prin videoconferinţă în România: A luat această decizie din motive personale!

Aceștia vor să refacă ordinul european de anchetă pentru a o întreba pe Elena Udrea când vrea să participe la recursul în casație.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here