Iohannis atrage atenţia: Vaccinarea NU este suficientă! Ce trebuie să mai facem

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a fost în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo. Iohannis a explicat că în cazul în care vom avea 60-70% din totalul populației cu vaccinul efectuat, iar oamenii vor respecta în continuare restricțiile, atunci în vară vom putea scăpa de pandemia de Covid-19.

„Îi felicit pe cei care s-au implicat pentru organizarea acestui centru de vaccinare și pe toți cei care au înțeles că este nevoie de un centru de vaccinare foarte mare în București.

Sunt foarte bucuros că atmosfera în general se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut, o schimbare foarte bună. Pe măsură ce vor veni noi doze de vaccin tot mai mulți oameni se vor vaccina.

În acest centru de vaccinare vor putea fi vaccinate 3000-4000 de oameni pe zi. În toată țara vom crește capacitatea de vaccinare. Avem speranța ca până în vară să avem suficient de multe persoane vaccinate pentru a termina cu această pandemie. Vreau să atrag atenția: vaccinarea singură nu rezolvă problema, doar împreună cu respectarea strictă a tuturor restricțiilor. Doar dacă respectăm restricțiile și 60-70% din populație va fi vaccinată, poate chiar din această vară să ne întoarcem la o viață normală”, a spus Klaus Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.