Intrarea în curtea Școlii Nr. 2 din Sectorul 5 a fost reamenajată în mai puțin de 24 de ore

Intrarea în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Sectorul 5 al Capitalei a fost reamanejată, astfel încât elevii să poată intra în instituția de învățământ în condiții civilizate și de siguranță.

„Angajații societății de salubrizare au igienizat zona, iar angajații societății Infrastructură s-au ocupat de reamenajarea parcării aflate la intrarea în curtea școlii. Mai exact, zona respectivă a fost asfaltată și, de asemenea, au fost montate borduri.

Totul în mai puțin de 24 de ore! Deci se poate! Mai mult, în curtea școlii au fost plantați mai mulți tei! Am reușit să rezolvăm această situație ignorată de ani buni în doar câteva ore, prin implicare totală!

Vreau ca toți directorii instituțiilor de învățământ să știe că sunt la dispoziția lor pentru a soluționa orice problemă legată de școli, pentru că elevii și educația lor reprezintă o prioritate pentru mine!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Planurile Primăriei Sectorului 5 pentru următoare perioadă

Primarul Piedone transmite că peste 12 blocuri aflate în plină reabilitare termică vor fi gata în 60 de zile. De asemenea, mai sunt și alte investiții și lucrările care au fost finalizate sau urmează să fie gata în următoarea perioadă.

„Sală de sport pentru elevii Școlii Generale 135. Un nou loc de joacă pentru copii în Parcul Ferentari. Și locuri de parcare lângă el.

Alte locuri, altă parcare, facem pe strada Pecineaga, nr. 81. Mai e puțin și e gata!

Și la intersecția străzii Sălaj cu alea Bacău, așijderea. Tot parcare amenajăm! Muncim și încercăm să aducem confort și speranță în acest sector minunat, plin cu oameni buni!

Lucrăm, deja, să amenajăm loc de joacă și pe strada Posada! Plus zonă fitness în locul barăcilor acelea urâte și insalubre care au bântuit zona ani și ani de zile!

Lucrăm și la Cotroceni! Chiar așa! Cu sapa, nu cu mapa, desigur. Modernizăm părculețul de lângă facultatea de Medicină și Farmacie. Că nu-i mai dăduse nimeni o sapă și-o vopsea din ‘86-‘87, cred.

Muncim și pe Jean Clunet. Știu… mulți n-aveți habar că există și locul acesta în familia noastră! Vă spun însă că sunt oameni buni și frumoși acolo. Și merită o oază de relaxare… Nu este cine știe ce… Doar așa cum poate să o facă echipa lui Piedone.

Am un mesaj și pentru frații din Arbănași! Dragilor, fiți liniștiti! Ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, ne-am zâmbit și am discutat! V-am promis că facem și… facem! Parcare, loc de joacă și teren de sport, așa-i? Pe 30 iunie, cel târziu, dragii mei, sunt gata!”, transmite primarul Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here