Inspecţia Judiciară face verificări în cazul crimei de la Sibiu: Judecătorul şi-a închis telefonul!

Ucigasii lui Adrian Kreiner
Ucigasii lui Adrian Kreiner sursa foto digi24

IJ intră pe fir în cazul suspecților pentru crima de la Sibiu: judecătorul care trebuia să elibereze mandatele de arestare și-a închis telefonul.

CITEŞTE ŞI: Poliţistul bătut de un tânăr beat a murit

Inspecția Judiciară a demarat o anchetă, după ce judecătorul din cazul crimei de la Sibiu și-ar fi închis telefonul, iar mandatele de arestare pentru suspecții din dosar nu fost eliberate în timp util.

Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în acest caz, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru. „IJ urmează sa facă verificări pentru a stabili dacă exista indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare”, a spus Alin Alexandru.

A amânat semnarea documentelor

Vă reamintim că magistratul a amânat semnarea documentelor pentru sâmbătă, 18 noiembrie, ulterior pentru ziua de miercuri, 22 noiembrie, în condițiile în care autoritățile din străinătate îi identificaseră pe indivizi și urmau să-i rețină.

Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu susținea că termenul este necesar pentru a se îndeplini procedura de citare a inculpaților, transmite Rador Radio România. Cei trei bărbați, identificați ca fiind din județul Dolj, sunt acuzați de omor calificat și tâlhărie.

Amintim că în noaptea de 6 noiembrie, un om de afaceri din Sibiu a fost atacat și torturat în propria-i casă, iar a doua zi a murit la spital.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.