Poliţistul bătut de un tânăr beat a murit

Polițistul local din Pitești care a fost bătut de un tânăr pe stradă a murit duminică, 19 noiembrie, după două săptămâni de comă.

CITEŞTE ŞI: Un șofer din Târgoviște a rămas fără mașină! Ce au constatat polițiștii

Băiatul de 19 ani l-a lovit cu pumnul în faţă pe agentul în vârstă de 55 de ani, pe 4 noiembrie, după ce a fost avertizat că nu are voie să bea pe stradă.

Polițistul a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt.Atacatorul a fost arestat pentru ultraj, dosarul lui fiind acum preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Aceștia îl vor cerceta pentru lovituri cauzatoare de moarte.Primăria Piteşti a anunțat că agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare. „C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere.

S-a lovit cu capul de asfalt

n urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, scrie în comunicat.Duminică, instituția a transmis pe Facebook „condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria!”.

Agresorul de 19 ani a fost arestat pentru de ultraj în forma vătămării corporale. Le-a spus anchetatorilor că era băut și că regretă ce a făcut.Polițistul în vârstă de 55 de ani, lovit cu 15 minute înainte de a ieși din tură, era căsătorit și avea o fiică. Bărbatul lucra în domeniu de 16 ani, scrie ziarul argesul.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.