Incident la Tribunalul Vrancea: mai multe persoane au făcut scandal în timpul unui proces și au fost evacuate de jandarmi

sursa foto: Google
sursa foto: Google

A fost scandal în timpul unui proces de la Tribunalul Vrancea. Cinci persoane au vorbit tare, s-au certat cu judecătorul și au fost la un pas de încăierare într-o sală de judecată în care se analiza un dosar de trafic de droguri.

Scandalul a  fost provocat de rudele sau prietenii inculpaților, iar scandalagii au fost evacuați din sală și duși la o secție de Poliție.

Incidentul a avut loc luni, 24 iunie, la Tribunalul Vrancea. Jandarmul din sala de judecată a încercat să-i liniștească pe scandalagii, dar a fost nevoit să cheme ajutoare în momentul în care s-a simțit amenințat. Judecătorul a suspendat ședința în momentul în care scandalul a luat amploare.

Jandarmii au intervenit rapid, i-au imobilizat pe cei cinci agresori și apoi i-au dus la cea mai apropiată secție de Poliție. Persoanele care au provocat scandalul sunt audiate de polițiști. La final, anchetatorii vor anunța ce măsuri au luat împotriva scandalagiilor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ