Incident la Penitenciarul Mioveni. Un deţinut care a devenit violent şi a provocat pagube materiale

brăţările electronice Criminalul din mediaș legea lui Tudorel Toader

Un deţinut încarcerat la Penitenciarul Mioveni, Argeş, a devenit recalcitrant şi a provocat pagube materiale în curtea de plimbare şi la cabinetul medical al închisorii. Incidentul, care s-a petrecut sâmbătă după amiază, va fi raportat judecătorului de supraveghere dar şi parchetului, deţinutul fiind acuzat de ultraj.

Deţinutul, care suferă de afecţiuni psihice, „a rupt plasa de la gardul curţii de plimbare, iar în jurul orei 14:40, a adus injurii şi ameninţări agentului supraveghetor, afirmând că o să-l lovească când intră la apel”.

Bărbatul a fost dus la cabinetul medical, unde s-a constatat că nu prezintă semne de violenţă, acesta devenind recalcitrant, lovind cu picioarele uşa cabinetului, desprinzând-o din perete, menţionează portatul citat.
Deţinutului i s-a întocmit raport de incident, decizie de imputare, urmează a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, potrivit romaniatv.net.

Liderul celui mai mare sindicat din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu, a declarat pentru că News.ro că incidente precum cel produs sâmbătă după amiază în penitenciarul Mioveni au loc în fiecare zi în sistemul penitenciar, acesta precizând că este un fenomen care îi „preocupă” pe cei care reprezintă interesele şi siguranţa angajaţilor din ANP.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here