Incendiu violent în stațiunea Mamaia

Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea Mamaia. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins rapid și la alte două localuri din apropiere. 50 de pompieri au venit să stingă focul.

Cele trei terase au fost distruse de flăcări. Proprietarul a suferit un atac de panică.

Terasa care a ars este în zona Cazinoului. În momentul izbucnirii incendiului, în local se aflau atât angajați și turiști. Pentru că focul se extindea rapid, turiștii i-au ajutat pe pompieri. Ei au scos din local mesele și scaunele din lemn.

Mai multe butelii au explodat din cauza incendiului, potrivit digi24.ro.

Din cauza vântului puternic flăcările s-au extins și la alte două terase din zonă. Intervenția pompierilor a fost îngreunată deoarece hidranții din apropiere nu aveau suficientă presiune la apă.

 Ce au declarat pompierii

 „La fața locului am intervenit cu 6 autospeciale, o descarcerare, o autoscară, un echipaj de prim ajutor. Dar și o cisternă cu 10 tone de apă. Cu un total de 50 de pompieri. Intervenția a fost dificilă. Cele trei terase erau lipite una de cealaltă și din cauza densității mari materiale combustibile din interior”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Proprietarul teraselor a suferit un atac de panică. El a primit îngrijiri la fața locului. O persoană care s-a înțepat într-un cui, a fost dusă la spital de un echipaj SMURD. Se pare că incendiul ar fi pornit din bucătăria unuia dintre localuri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here