Incendiu la baza FCSB din Berceni. O persoană carbonizată și alte două au ajuns la spital

Un incendiu puternic s-a produs azi noapte la baza FCSB din Berceni. O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite. 50 de persoane din complex au fost evacuate, potrivit ISU București-Ilfov.

Incendiul s-a produs la primul etaj al unui complex de locuinţe din incinta bazei sportive, unde au ars trei camere stil garsonieră. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului.

„Incendiul s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a spus căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae, potrivit Digi 24.

Baza FCSB de la Berceni este construită în locul unei fabrici de betoane.

FCSB are la baza de la Berceni mai multe spații de cazare pentru jucători, săli de mese, săli de sport.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here