Încă o gafă ŞOCANTĂ a lui Vlad Voiculescu: A publicat numerele de telefon şi adresele a 500 de medici

Gafă după gafă la ministerul Sănătăţii! Ministerul Sănătății a publicat din greșeală în Monitorul Oficial o listă cu 500 de medici cu tot cu numerele lor de telefon şi adresele.

Ministrul interimar al Sănătății, Florin Cîţu, a anunțat că retrage ordinul și-l va trimite fără anexa în care apare lista cu medici.

Este vorba despre un ordin publicat în Monitorul Oficial pe 13 aprilie, în care este actualizată lista experților medicali. Sunt medicii care fac parte din comisiile de malpraxis de la Colegiul Medicilor, atât la nivel central, cât și la nivel județean.

S-a încălcat legea

Aceste date care au fost publicate sunt numere de telefon și instituțiile în care își desfășoară activitatea.

După ce ordinul a fost publicat, trei zile mai târziu, Ministerul Sănătății a fost notificat cu privire la încălcarea securității datelor cu caracter personal. În această situație sunt peste 500 de medici.

Anchetă internă

Acum a fost declanşată o anchetă internă la Ministerul Sănătăţii. Ministerul încearcă să retragă anexa cu numerele de telefon, iar ordinul să fie actualizat fără aceste informații.

CITEŞTE ŞI: Vlad Voiculescu, acuzat că alimentează teoria consiraţiei: Oculta mondială!

„Ne vom uita la toate documentele care au fost emise în ultima perioadă, pentru că deja avem două documente, sau trei, unele dintre ele date în afara cadrului legislativ. Înțeleg că avem o problemă cu documente publicate în Monitorul Oficial cu numere de telefon, ceea ce este o nebunie… Trebuie să vedem ce s-a întâmplat timp de 4 luni de zile cu aceste documente”, a declarat Florin Cîțu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here