Document! Pacienții de la Spitalul Universitar mai pot fi hrăniți cu perfuzii. Gafa managerului Nica

control la Spitalul Universitar

Pacienții de la Spitalul Universitar mai pot fi hrăniți cu perfuzii, asta după ce, potrivit unei decizii a managerului Adriana Nica, consumul de alimente în Spitalul Universitar este interzis!

Nica
Decizia controversată a managerului Adriana Nica

Personalul medical din Spitalul Universitar de Urgență București este scandalizat de decizie, mai ales de prevederea prin care se interzice accesul cu copii mici. Cum să lipsești copilul de nevoia de a-și vede mama internată în spital, fioe și măcar pentru 5 minute? Este un abuz”, susțin medicii.

Decizie „Tonto” a lui Nica. Hrăniți cu perfuzii

Dacă s-ar aplica ad-literam decizia care interzice consumul de alimente, pacienții ar mai putea fi hrăniți doar cu … perfuzii, spun, amuzați, mai mulți membri ai personalului medical.

E o decizie Tonto. Nica a făcut o gafă, dacă nu chiar un abuz. Din decizie nu se înțelege dacă consumul de alimente este interzis și bolnavilor, nu doar vizitatorilor, sau dacă li se interzice vizitatorilor să aducă mâncare rudelor.

Nica
Managerul Adrian Nica

Este însă aberant să interzici accesul în spital cu copii mici care vor să-și vadă mămica internată!”, ne-au spus medici din spital!

Decizia Adrianei Nica interzice și fumatul „de orice fel” în incinta spitalului!

LĂSAȚI UN MESAJ