Hoţul mitralierei din Mamaia, de negăsit după o săptămână! Cum îl descriu anchetatorii: Ar fi vorba de un cetăţean român!

Bărbatul care a atacat un militar de la o unitate din Mamaia Sat și i-a furat militraliera şi 30 de cartușe este în continuare de negăsit.

Polițiștii sunt și pe străzi și verifică toate mașinile din judeţ, dat şi din zonele învecinate. Anchetatorii fac cercetări amănunțite. Este o anchetă cu multe semne de întrebare, oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, iar militarul care a fost atacat va fi audiat.

CITEŞTE ŞI: Hoţul armamentului furat din Mamaia, de negăsit! Mitraliera ar fi ajuns la Iaşi

Militarul de la Centrul 110 Comunicaţii şi Informatică din Mamaia Sat atacat, sâmbătă seara, în timp ce executa serviciul de pază în unitate, va fi audiat de anchetatori.

Ştia bine zona

Un individ cu cagulă l-a atacat pe militar, i-a furat mitraliera și cartușele și s-a făcut nevăzut.

Agresorul este acum căutat de oamenii legii. Poliția Militară, Inspectoratul de Poliție Județean și jandarmi s-au mobilizat și au instituit filtre prin tot județul Constanța. De asemenea, duminică au fost instituite filtre în întreaga țară.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de România TV, agresorul este un cetăţean român, cu constituţie atletică, înălțime de aproximativ 1,70-1,75 metri. Anchetatorii banuiesc ca infarctorul stia foarte bine zona pentru ca taiat sarma ghimpata ca sa intre in unitatea militară.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here