Ghidul turistic al orașului Târgoviște, pe telefonul mobil

O aplicație numită „Târgoviște City App”, a fost lansată de Primăria Municipiului Târgoviște

Aceasta este un ghid turistic digital dar și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie.

Ce date cuprinde Târgoviște City App

Târgoviște City App cuprinde toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber ,calendarul evenimentelor dedicat atât targoviștenilor cât și vizitatorilor orașului. Cu ajutorul aplicației, târgoviștenii vor putea sesiza problemele întâlnite în oraș legate de străzi, ordinea publică, siguranța circulației, spații verzi și spații de joacă, construcții, transport în comun, utilități. Raportările se vor face doar cu autentificare ,număr de telefon și adresa de email personală, datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite și nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei.

Cititi cum un-avocat-si-a-pierdut-viata-intr-un-accident-rutier

Ce date oferă aplicația

Aplicația mobilă a Municipiului Târgoviște oferă  informații utile legate de trafic, serviciile medicale, știrile și noutățile primăriei dar și evenimentele care se desfășoară în oraș.
Tot cu ajutorul aplicației se pot urmări programele și evenimentele sportive și cultura ,informații despre activitățile dedicate comunității.

„Atracția săptămânii” este  un capitolul în care, timp de o săptămână, este evidențiat un operator din turism, un restaurant sau un obiectiv în mod special.

Cititi si despre cazul fetitei ucise-la Gura Sutii-

Cu ajutorul modulului  „În apropierea ta”, se pot găși pe harta interactivă cele mai apropiate obiective raportate la poziționarea ta pe hartă.

Aplicația este deservită de website-ul cu același nume www.targovistecity.ro unde se găsesc același informații în varianta de desktop.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here