George Simion, amendat pentru protest: Nu renunţă!

Jandarmeria București a anunțat că a acordat 40 de amenzi în valoarea totală de 50.000 de lei participanților la protestele de joi seară din Piața Universității din București, potrivit unui comunicat de presă emis vineri.

Circa 100 de oameni, printre care deputatul George Simion, au manifestat împtotriva vaccinării anti-Covid.

CITEŞTE ŞI: Simion, scandal monstru după ce a prins un senator fumând în Parlament: Eşti un ordinar!

20 de amenzi au fost date pentru încălcarea izolării la domiciliu, în timp ce alte 20 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor privind participarea sau defășurarea de mitinguri și demonstrații în contexul măsurilor pandemice. „În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare și aplicarea măsurilor care se impun”, a transmis Jandarmeria.

A transmis în direct

Protestul a fost transmis pe Facebook și de George Simion, co-președintele AUR.

„Suntem în Piața Universității, unde am ieșit în stradă pentru libertate. Sunt câgteva sute de oameni și încep să mai vină. Oamenii au blocat carosabilul aici și protestează pașnic”, a transmis George Simion într-un live pe Facebook. Protestul are loc în contextul în care de luni, 25 octombrie în București a intrat în vigoare carantina de noapte cuprinsă între orele 22.00 – 5.00. O măsură care nu se aplică în schimb persoanelor vaccinate sau celor care s-au vindecat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here