George Simion a început să mănânce îngheţată în timpul unei emisiuni: Sunt spectator la măsurile halucinante pe care Guvernul vrea să le ia pentru a ajuta populaţia…cu 50 de bani!

Momente uluitoare au avut loc în direct la TV, unde George Simion a mâncat înghețată într-o emisiune.

George Simion a fost invitat în emisiunea „Sub semnul întrebării”, moderată de Robert Turcescu, la televiziunea B1, pentru a dezbate inițiativa AUR de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

În emisiune s-a mai aflat și Mario de Mezzo, vicepreședintele PNL Sector 5, iar în debutul emisiunii, George Simion a putut fi văzut, în direct, cum mânca dintr-o înghețată.

CITEŞTE ŞI: George Simion aruncă BOMBA pentru Prezidenţiale: Kovesi este un candidat agreat de sistem!

Liderul AUR și-a exlicat și gestul pe care l-a făcut. A spus că este spectator la măsura pe care guvernul vrea să o ia pentru a ajuta poplația în ceea ce privește prețul la carburanți, respectiv cu o ieftinire de 50 de bani pe litru, sumă suportată de stat.

Ce a explicat

George Simion a încercat să își explice gestul și în timpul emisiunii.

„Sarcina noastră în opoziție… cred că nici nu mai trebuie să vorbim, pot să stau să ascult reprezentanții PNL-ului cum vorbesc”, a spus Simion, după ce Robert Turcescu a spus că „n-ai cum să oprești un invitat să mănânce înghețată în platoul emisiunii, dacă acesta dorește să facă un asemenea lucru”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here