Galerie foto/Viorica Dăncilă și Sorina Pintea, criticate pe Facebook după ce s-au pozat cu nou-născuți în brațe

Viorica Dăncilă, criticata pe Facebook după ce s-a pozat cu nou născuți în brațe

Premierul demis Viorica Dăncilă și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, sunt criticate pe Facebook, după ce au apărut în poze cu nou născuți în brațe. Cele două au vizitat, duminică, secțiile de Neonatologie și Pediatrie ale Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani. În ciuda faptului că regulile de acces în aceste secții sunt foarte stricte, cele două nu au purtat măști, ci doar câte un halat pe umeri, peste hainele cu care au mers în piață și pe stradă.

Gestul celor două politiciene a fost aspru criticat pe pagina de facebook a ziarului local Monitorul de Vrancea. Cetățenii spun că bebelușii au imunitatea scăzută, iar Dăncilă și Pintea nu ar fi trebuit să fie lăsate să intre în Secția de Neonatologie.

„Cea mai mare tâmpenie, să intri în secția de nou-născuti, acolo unde copiii au o imunitate scăzută, rușine!, spune revoltat un vrâncean.

„Tăticilor nu li se dă voie nici până la ușa salonului ,iar ăștia au intrat în haită prin tot spitalul”.

image-2019-11-3-23465182-0-sorina-pintea-maternitatea-focsaniÎn plus, oamenii acuză de lipsă de responsabilitate medicii spitalului, pentru că „au pus în pericol sănătatea nou născuților”.

„Au făcut baie de mulțime apoi le-au suflat în nas nou-născuților. Nu pot să cred ca li s-a permis să facă așa ceva. Ar trebui penalizați la sânge pentru că au pus în pericol sănatatea nou-născutilor! Cum de au fost de acord medicii,directorul spitalului cu asemenea act de lipsa de responsabilitate?, a scris o femeie pe Facebook.

image-2019-11-3-23465180-0-dancila-tine-bebelus-bratePremierul demis Viorica Dăncilă s-a aflat, duminică, în campanie electorală la Focșani. Candidata PSD la prezidențiale a vizitat, duminică, Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea și de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.

sursa foto: Realitatea de Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ