Gabriela Firea îl atacă pe Daniel Florea, pentru că nu a ajutat victimele incendiului din septembrie

Firea vrea să revină la conducerea PSD București

Primarul general Gabriela Firea îl atacă pe Daniel Florea și susţine că primarul Sectorului 5 i-a pus piedici în timp ce încerca să ajute persoanele care au rămas fără locuinţă în urma incediului produs în septembrie.

“Noi, din prima secundă în care s-a întâmplat nenorocirea, ne-am arătat tot sprijinul, mi l-am manifestat. (…) E vina mea că primarul a interzis colegilor mei să se ocupe de familii? (…) Nici măcar nu au vrut să ne primească la sedinţe, la comandamentul lor pe care l-au avut. S-au dus oamenii din Primăria Municipiului Bucureşti cu forţa la Sectorul 5 ca să oferim ajutor şi am fost refuzaţi”, a spus, marţi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Gabriela Firea îl atacă pe Daniel Florea și susţine că atunci când a încercat să ajute vcitimele, a fost acuzată că intră peste atribuţiile primarului din Sectorul 5. “S-a spus că intrăm peste atribuţiile lor şi că o facem intenţionat pentru că domnul primar de la Sectorul 5 şi cu nişte colegi de ai mei care au stat în frunte moţ doi ani de zile au probleme politice şi am tăcut din gură. Am spus să nu mai punem gaz pe foc, să nu mai transformăm toată administraţia din Bucureşti într-un bâlci politic, dar acum când trebuie să înghit aceste lucruri, trebuie să vi le spun. (…) Doamnele de la Sectorul 5 sunau pe ascuns la noi şi ne rugau să dăm pamperşi pentru copii, pentru că ei spuneau că au şi nu aveau”, a mai spus primarul general.

Gabriela Firea spune că există fonduri pentru a ajuta victimele incendiului, dar nu a fost lăsată să acorde sprijinul necesar. Incendiul a avut loc într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei, în luna septembrie, iar locuitorii clădirii au fost cazaţi în incinta căminului Liceului „Dumitru Moţoc”. Blocul nu avea autorizaţie ISU la incendiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here