Fugară din dosarul lui Adrian Năstase, prinsă după 10 ani în Suedia!

Adrian Năstase
Adrian Năstase

După 10 ani de la pronunțarea sentinței în dosarul Trofeul Calității, Diana Gasparovici, fost şEf adjunct la ISC, condamnată la cinci ani de închisoare alături de Adrian Năstase a fost prinsă în Suedia.

CITEŞTE ŞI: Adrian Năstase face praf DNA: A distrus fotbalul!

La data de 21 iunie 2022, în urma activităților investigative și de cooperare polițienească internațională, efectuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească – Biroul SIRENE, au depistat, cu sprijinul autorităților din Suedia, în localitatea Forslov, o femeie, în vârstă de 67 de ani, urmărită național și internațional.

Are de executat 5 ani de închisoare

Femeia se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 5 ani, pentru infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, condamnarea fiind dispusă de Înalta Curte de Casație și Justiție, în anul 2012.

Astfel, a fost emis un mandat european de arestare, de Tribunalul București, iar în prezent, femeia urmărită național și internațional se află în arestul Poliției Suedeze, urmând a fi adusă la îndeplinire procedura extrădării.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here