GALERIE FOTO Fostul primar general Viorel Lis la Chefi la Cuțite. Ce a gătit cu soția sa

Viorel Lis la Chefi la Cuțite

Antena 1 îl prezintă în această seară pe fostul primar general Viorel Lis la Chefi la Cuțite, emisiunea la care jurați sunt Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Fostul primar Viorel Lis la Chefi la Cuțite va găti alături de soția sa, așa cum au anunțat organizatorii, chiar la începutul emisiunii.

UPDATE Viorel Lis la Chefi la Cuțite. Nu a trecut în etapa următoare

Viorel Lis la Chefi la Cuțite nu a trecut în etapa următoare, el obținând un singur cuțit, de la chef Scărlătescu.Viorel Lis la Chefi la Cuțite Viorel Lis la Chefi la Cuțite Viorel Lis la Chefi la Cuțite Viorel Lis la Chefi la Cuțite

Oana și Viorel Lis au făcut crap prăjit în ulei cu garnitură de mămăligă, care era nefiartă și cu numeroase cocoloașe.

Viorel Lis, născut pe 19 martie 1944, la Zărnești, județul Brașov, a fost primarul Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000.

A demisionat apoi din PNȚCD și și-a fondat un partid propriu denumit Partidul Noua Generație. În 2004, a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație la postul de primar general la alegerile locale din București, 2004, potrivit Wikipedia.

Numele lui Viorel Lis a apărut însă într-un important dosar al Direcției Naționale Anticorupție, din 2005, numit și „Șpaga suedeză”. Anchetatorii au pornit investigația după declarația unui manager al companiei suedeze ABB, acuzat de deturnare de fonduri și care a declarat că în 1998 a dat mită de 600.000 de dolari către cinci demnitari români. Printre aceștia și fostul edil Viorel Lis, bănuit că ar fi primit bani ca să își dea acordul pentru construirea unei centrale electrotermice. Viorel Lis a admis că a făcut o excursie în Suedia pentru a vedea acolo un model de astfel de centrală, dar a negat că ar fi luat șpagă. În final, Lis a fost scos de sub urmărirea penală în acest dosar.

Acum, îl vedem pe Viorel Lis la Chefi la Cuțite.

LĂSAȚI UN MESAJ

*