Fostul primar general Adriean Videanu spune că n-a mâncat usturoi în Dosarul Microsoft

Videanu pune borduri

MicrosoftFostul primar general al Capitalei Adriean Videanu respinge acuzațiile lui Gabriel Sandu și precizează că nu a semnat nicio declarație referitoare la contractul Microsoft.

Totodată, el spune că își rezervă dreptul de a-și ”apăra imaginea în instanță acționându-l în judecată pentru calomnie” pe Gabriel Sandu.

”Resping categoric delațiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aș fi exercitat asupra acestuia pentru a finanța campania electorală din 2009. Nu am avut niciodată niciun fel de relații, altele decât cele instituționale, cu Sandu Gabriel, relațiile dintre mine și numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu <Bună ziua>. Mai mult, nu am sprijinit și nu am semnat nicio HG referitoare la contractul Microsoft. Nu am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. Nu am cunoștință despre sursele de finanțare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuțiile mele”, precizează Videanu.

Reacția lui Videanu vine după ce fostul ministru Gabriel Sandu ar fi făcut declarații în instanță referitoare la foști miniștri care ar fi primit mită în dosarul Microsoft.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here