Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie o compară pe Laura Codruța Kovesi cu Ana Pauker

Vanghelie
Se pregătețte Marian Vanghelie de preluarea „Ecologiștilor”?

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a comparat-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul șef al DNA, cu Ana Pauker.

Marian Vanghelie a spus, miercuri, la sediul Tribunalului Bucureşti, că oamenii sunt şantajaţi în 90% din dosare.

„Suntem dornici să aflăm ce este cu celelalte protocoale. Să vedem ce protocol este cu Înalta Curte, să vedem ce ne zice doamna Stanciu după ce vedem protocolul, să vedem celelalte protocoale care există cu celelalte instituţii. Agenţia MEDIAFAX a făcut un punct de vedere foarte, foarte bine pregătit. Eu cred că în România, în statul ăla de drept, nu pe care au încercat uniii să îl facă paralel, cred că şi aceşti oameni trebuie să răspundă, dar nu cu denunţuri false şi cu băgat oameni care să scrie de 2-3 ori denunţuri şi cu luat oameni cu abuzuri dimineaţa la 5, la 6 din casă.. cum se întâmplă în toate dosarele, în proporţie de 90%, sunt şantajaţi oamenii, că numai pe asta s-au bazat, cred că pe un dosar curat, firesc şi cum a existat până acum în ţara asta justiţie, trebuie ca oamenii să o ia încet către Parchet, să dea cu subsemnatul şi să spună cum şi-au permis să încalce Constituţia României”, a declarat fostul edil.

Marian Vanghelie a sugerat că procurorul şef DNA ar putea fi comparat cu Ana Pauker. „Dacă vă uitaţi bine, şi după ce a apărut protocolul, avem o doamnă simpatică, e similară doamnei Anei Pauker. Nu face altceva decât spune cu putere şi nici măcar nu este haioasă, spune că este ceva legal şi că lucrurile au fost normale şi că ceea ce a făcut ea este în regulă. Eu cred că încă nu a făcut toate lucrurile care cred că şi le pusese în protocol cu domnul Coldea, cred că avea de gând să facă mult mai multe. (…) Dacă pleca acum şase luni de zile, către Bruxelles, către nu ştiu, era mult mai bine. Cu cât stă mai mult în funcţie, cu atât responsabilitatea o să fie distrugătoare pentru ea. Adică va răspunde exact. Dacă pleca la un moment dat, poate nu se mai ajungea. Lucrurile au luat-o în extrema cealaltă. E pe un tobogan care coboară în jos cu o viteză foarte mare, mai mare decât venea ea să ne ia la 6 dimineaţa din casă. Toboganul e lung şi se duce, se duce, cred că nu îşi dă seama acuma”, a concluzionat fostul primar al Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here