Fostul președinte al CJ Argeș, Constantin Nicolescu, se judecă cu statul pentru avere

Aflat în Penitenciarul Colibași de circa două luni după gratii, unde ispășește o pedeapsă de 7 ani şi 8 luni de închisoare, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, a dat în judecată Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, pentru a contesta sechestrul asigurator  pus pe averea sa.

Constantin Nicolescu
Constantin Nicolescu

Procesul se află pe rolul Judecătoriei Pitești, la Secția civilă, Nicolescu contestând punerea în executare a sechestrului pus de ANAF Argeș, scrie ziarobiectiv.ro. La scurt timp după ce s-a început cercetarea în cazul său în dosarul în care a fost acuzat că a luat bani europeni pentru raparația unor școli afectate de inundații inexistente, procurorii au pus sechestru pe partea sa de avere pentru recuperarea prejudiciului. În sentința definitivă în care a fost condamnat la închisoare cu executare,  magistrații Curții de Apel Pitești au dispus menținerea sechestrului asigurator, măsură pe care fostul președinte al Consiliului Județean Argeș a contestat-o.

Potrivit declarațiilor sale de avere, Constantin Nicolescu deține  mai multe parcele de teren intravilan și extravilan, o casă de 254 metri pătrați, în Piteşti, tablouri, icoane şi bijuterii de aproape 20.000 euro.  Nicolescu mai are patru conturi la BCR, în valoare de circa 200.000 de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here