Fostul locotenent SRI Daniel Dragomir a fugit din țară cu mașina pe la Arad cu o zi înainte de sentința de condamnare

Foto sursa: daniel dragomir, facebook

Daniel Dragomir, fostul locotenent – colonel SRI condamnat la 3 ani și 10 luni pentru corupție, a fugit miercuri din România, prin Arad, cu mașina. Exact în ziua în care e ieșit din țară Ungaria eliminase obligația ca cei care intră în țară să rămână în izolare timp de 14 zile, potrivit G4Media.ro.

Daniel Dragomir a fost dat în urmărire națională, joi, după ce Poliția Română a anunțat că acesta nu a fost găsit acasă la câteva ore după condamnarea definitivă.

”În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, se arată în comunicatul Poliției.

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție de magistrații Curții de Apel București, potrivit sentinței publice.

Dragomir este acuzat de DNA că, pe vremea când era ofiţer activ al SRI, l-ar fi pus în gardă pe omul de afaceri libanez Rami Ghaziri că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi ar fi primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here