Florin Cîțu avertizează firmele care nu respectă regulile din starea de alertă. Ce se va întâmpla cu activitatea lor

Florin Cîțu
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a anunțat că CNSU a aprobat o hotărâre care prevede o propunere de act normativ prin care operatorii economici care nu respectă regulile din starea de alertă vor avea activitatea suspendată pe perioadă determinată. Perioada propusă de primul-ministrul este de două săptămâni.

“Astăzi, înaintea ședinței de Guvern, a fost aprobată hotărârea CNSU prin care a apărut un lucru nou.

Este o propunere prin care elaborarea unui act normativ să fie instituită o măsură complementară a suspendării activității pe o perioadă determinată pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii Covid-19.

Au fost multe discuții în momentul în care am relaxat condițiile pentru anumiți operatori economici.

Din păcate, vedem foarte mulți operatori economici care nu respectă aceste restricțiiș propune eu. CNSU ne-a făcut propunerea de act normativ, dar eu propun inițial două săptămâni. ISU ne-a făcut propunerea de act normativ, dar eu propun inițial două săptămâni”, a afirmat Cîțu.

“Trebuie să schimbăm regulile jocului”

“Această propunere vine exact după ce aceste observații pe care le-am avut în ultima perioadă pentru un act normativ care să reglementeze această situație. Cu suspendarea activității pe o perioadă determinată. Vor fi mai multe propuneri acolo.

Acele amenzi pe care le dăm nu mai au niciun efect. Trebuie să schimbăm regulile jocului.

Dacă mă întrebați pe mine, putem începe cu 2 săptămâni. Este doar ceea ce aș propune eu. CNSU ne-a făcut propunerea de act normativ. Dar eu propun inițial două săptămâni”, a afirmat Cîțu, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here