Fifor anunţă că moţiunea de cenzură va fi votată sâmbătă

Fifor îl acuză pe Iohannis că a plătit oameni să facă plângeri la Facebook împotriva celor care îl critică
sursa foto: Google

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anunţat, marţi seară, că moţiunea de cenzură ar urma să fie votată sâmbătă. „Sâmbătă, e un efort pentru dumneavoastră să vă aduceţi oamenii…Eu încă aştept să văd formula de guvern cu care vreţi să veniţi”, i-a spus el unui reprezentant al PNL.

„Parlamentarii PSD care votează la moţiune pleacă din partid. (…) Sâmbătă, e un efort pentru dumneavoastră să vă aduceţi oamenii…Eu încă aştept să văd formula de guvern cu care vreţi să veniţi”, a spus, marţi seară, într-o emisiune la Antena 3, Mihai Fifor, adresându-i-se unui reprezentant liberal.

Moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă a fost depusă marţi, la Parlament, anunţul fiind făcut de liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan, în prezenţa liderilor opoziţiei. Moţunea este semnată de 237 de parlamentari, printre care şi de deputaţi ai minorităţilor naţionale, de patru ai PSD şi de un deputat independent.

Ulterior, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a spus că opoziţia a reuşit să dejoace planul malefic al PSD, şi anume de a citi moţiunea de cenzură „noaptea, ca hoţii”. Ea a precizat că opoziţia doreşte ca moţiunea să fie citită la o oră la care parlamentarii să poată participa.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here