Facturi pentru mărfuri fictive de un milion de lei, emise de Economat Sector 5

Economat Sector 5

Economat Sector 5, firma Consiliului Local, se dovedește a fi o gaură neagră, prin care se scurg sume imense de bani de la bugetul local.

Economat Sector 5 SRL a emis mai multe facturi către Administrația Piețelor în valoare totală de 932.504 lei (aproximativ 190.306 euro), a anunțat Primăria Sectorului 5.

Problema este că marfa care apare în facturi nu a fost livrată niciodată. Mai mulți angajați ai Administrației Piețelor au dat note explicative în care vorbesc despre amenințările primite de la fostul director pentru a semna mai multe contracte. În caz contrar, oamenilor li se spunea că își vor pierde locurile de muncă.

Mai mult, aceștia au fost amenințați din nou de fostul director al Economat Sector 5, în prezența altor angajați, când acesta a fost chemat să dea, la rândul său, o notă explicativă.

Economat Sector 5, documente falsificate

Mai mulți angajați vorbesc și despre fals în înscrisuri la Economat Sector 5. Mai exact, pe un contract apare o semnătură, iar în anexă este una total diferită.
Contractele au ca obiect achiziția mai multor produse: mii de baxuri de hârtie igienică, mii de pachete de șervețele, produse de curățenie, dosare, sute de stick-uri de memorie, mii de cutii de arhivare și containere de arhivare, papetărie etc.

„Alo, autoritățile! Iată că mafia nu doarme încă. Dar vă promit că nu mai au mult. Epoca lor e aproape de final în Sectorul 5. S-a terminat cu spălarea de bani din ultimii ani! Îi asigur pe toți cei care și-au asumat să scoată adevărul la suprafață că adevărul îi va proteja și apăra. Apreciez curajul de care ați dat dovadă și vă asigur că tirania va dispărea din Sectorul 5. De acum înainte veți avea parte de dreptate și transparență! Niciunul dintre dumneavoastră nu va mai fi nevoit să semneze contracte fără acoperire! Niciunul dintre dumneavoastră nu va rămâne fără loc de muncă, atât timp cât respectați statutul funcționarului public, transparența și fișa postului!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu.

CITEȘTE ȘI „Comoara” de la Economat. Primarul Piedone vrea să-l demită pe director:„Bani aruncați pe lucruri inutile și la suprapreț”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here