Emoţii pentru baronul PSD de Neamţ! Ionel Arsene ar putea ajunge ani grei la puşcărie!

Ionel Arsene, șeful CJ Neamț

Curtea de Apel Brașov începe joi, 22 septembrie, judecarea apelului formulat de Ionel Arsene, șeful Consiliului Județean Neamț, față de condamnarea de 8 ani și 4 luni de închisoare primită pentru acte de corupție.

CITEŞTE ŞI: Baronul Ionel Arsene rămâne oficial fără funcţia de şef la PSD Neamţ. Cine îi ia locul

Dosarul a fost repartizat completului AT3 (apeluri tribunal)-2018, format din judecătorii Marius Gabriel Liță și Oana Stroiu, iar apărarea baronului de Neamț a fost asigurată până acum în principal de avocatul Vladimir Ciolacu.

Apărarea lui Ionel Arsene a reușit în vară să-i convingă pe judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție să aprobe cererea de strămutare a procesului de la Curtea de Apel Bacău la Curtea de Apel Brașov, după cum a consemnat publicația Atacul.ro, care a urmărit procesul.

Declaraţiile de martori

Denunțuri, interceptări în toalete, înscrisuri și declarații de martori.

În aprilie 2022, după mai bine de 4 ani de la trimiterea dosarului în instanță și 42 de termene de judecată, judecătoarea Daniela Donighevici Rusu, de la Tribunalul Bacău, l-a găsit vinovat și l-a condamnat pe Ionel Arsene la o pedeapsă de 8 (opt) ani și 4 (patru) luni de închisoare pentru 3 (trei) fapte de trafic de influență.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here