Elena Udrea: nu mi-a trecut prin cap să candidez la Primăria Capitalei

Elena UdreaDupă ce fostul şef al statului Traian Băsescu declarase că ar susţine-o, deputatul Elena Udrea a declarat luni că nu i-a trecut prin cap să candideze la Primăria Capitalei.

„Categoric nu candidez la Primăria Generală, să nu-i vină cuiva în minte să îmi mai facă vreun dosar penal din cauza asta, deci nu candidez, nu mi-a trecut prin cap, ca dovadă că nu vreau să candidez la orice în țara asta, deci nu mă gândesc. Ceea ce am văzut și eu în emisiune, domnul președinte Traian Băsescu, având de comentat cum ar fi să candideze o femeie la Primăria Capitalei, a ales ca variantă Elena Udrea și nu varianta spusă de moderator. Dar nu vreau să candidez în niciun caz”, a afirmat Udrea.

Referindu-se la cazul Sorin Oprescu, ea a susținut că este vorba despre un denunț făcut înainte să se dea mita, o acțiune care a dus la un flagrant. „Nu cunosc exact cazul dânsului, de aceea nici nu o să mă pronunț pe fond. Nu este treaba mea, avem instanțe pentru asta. Remarc doar o diferență în cazul domnului Oprescu, așa cum arată el până în acest moment. Vorbim de un denunț făcut înainte să se întâmple darea de mită, vorbim de o acțiune care a dus la un flagrant, deci denunțul, dacă este făcut în condițiile legii, nu este contestabil și are utilitatea lui, la fel cum a prinde pe cineva săvârșind o faptă penală, în flagrant, iarăși este o probă greu de contestat. Situația, cum se vede ea astăzi, este una care să facă diferența între ce înseamnă un denunț făcut atunci când ți se pun cătușele pe masă și ori spui ceva de cineva anume ori te duci tu la pușcărie și ce înseamnă un denunț făcut corect, înainte ca fapta chiar să se petreacă”, a explicat Elena Udrea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here