După ce s-a aflat că a plecat în Dubai de Ziua Naţională, Ciolacu a RĂBUFNIT: Cred că timpul meu liber mă privește!

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Întrebat de ce a absentat de la ceremonia organizată de Președintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Naționale a României, Marcel Ciolacu a declarat că fiecare are dreptul să își organizeze așa cum își dorește timpul liber.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu, despre noi taxe pentru români: Asta e o certitudine!

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marți dimineață, în cadrul unor declarații de presă, dacă a fost în Dubai de Ziua Națională: „Cred că timpul meu liber mă privește”, a răspuns liderul PSD.

„Nu este niciun semn. Eu coaliția o am cu domnul Ciucă, nu cu domnul președinte. Nu e un mesaj pentru nimeni. Fiecare are prioritățile lui… Am fost la defilare, normal, ca și președinte al Camerei (Deputaților – n.r.). Pe urmă, fiecare dintre noi timpul liber ni-l așezăm”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat de ce nu a fost prezent la recepția dată de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională.

Președintele Camerei deputaților, Marcel Ciolacu, a vorbit, marți, și despre o posibilă recesiune în țara noastră.

Recesiunea tehnică

„În Uniunea Europeană sunt semne de încetinire a producției. O eventuală recesiune tehnică. Este un avertisment pe care noi trebuie să îl luăm în considerare, de aceea am și avut întotdeauna dialogul cu domnul prim-ministru, Nicolae Ciucă.

Trebuie să fim prevăzători, sustenabili și predictibili pe perioada următoare. Cred că asta așteptați și dumneavoastră și așteaptă și românii”, a explicat Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here