Duelul primarilor. Fratele lui Robert Negoiță l-a umilit pe Florentin Pandele în Ștefan cel Mare

Robert Negoiță

Dinamo Bucureşti, echipa lui Ionuț Negoiță, fratele primarului de la Sectorul 3, Robert Negoiță, a învins-o duminică seara pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (0-0), pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci din prima etapă a sezonului 2018-2019 al Ligii I de fotbal.

FC Voluntari este echipa Primăriei Voluntari, condusă de edilul Florentin Pandele, soțul primarului general Gabriela Firea.

FC Voluntari a deschis scorul prin fundaşul portughez Ricardinho (57), al cărui şut a fost deviat de Dan Nistor. Dinamo a egalat la scurt timp, prin portughezul Diogo Salomao, după o acţiune personală a lui Nistor. Debutantul Deian Sorescu, jucător transferat în această vară de Dinamo de la ASU Poli Timişoara, a adus victoria gazdelor prin golul marcat în min. 75, după ce anterior Mircea Axente a trimis mingea în bară. Sorescu fusese introdus pe teren de antrenorul Florin Bratu în min. 60.

Adrian Bălan, în min. 89, a ratat o ocazie uriaşă de a aduce un punct echipei ilfovene, trimiţând cu capul din câţiva metri, din poziţie centrală, pe direcţia portarului Jaime Penedo, aflat lângă bară. Penedo s-a evidenţiat şi în min. 48, la lovitura liberă executată de acelaşi Bălan.

FC Dinamo Bucureşti – FC Voluntari 2-1 (0-0), stadion Dinamo – Bucureşti

Au marcat: Diogo Salomao (61), Deian Sorescu (75), respectiv Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda ”Ricardinho” (57).

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) – LPF.

LĂSAȚI UN MESAJ

*