Drulă şi Bode, ceartă în Parlament pentru Codul Rutier: Spuneți dacă aceste modificări pentru șmecherii la volan sunt susținute?

Scandal pe holurile Parlamentului! Liderul USR Cătălin Drulă i-a reproșat ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, că nu ia atitudine faţă de „măcelărirea” în Parlament a Ordonanţei de urgenţă pentru modificarea Codului Rutier și că în acest fel s-ar face „complice”.

Replica lui Bode a venit imediat.

„În primul rând, niciodată nu m-ai auzit pe mine spunând că susțin aceste modificări. Faci afirmații nejustificate! (…) Am condus împreună această Comisie, niciodată nu am pus ședința Comisiei în paralel cu alte trei, patru ședințe – asta ai făcut. Deci Guvernul României a aprobat un proiect de ordonanță”, a spus Bode, moment în care a intervenit Drulă: „Spuneți dacă aceste modificări pentru șmecherii la volan sunt susținute?”

Dialog spumos

„Evident că nu susțin modificările! (…) Știi care este problema? Te-ai obișnuit să faci show. Și aici nu e bine. Te transformi în ce nu trebuie și e păcat”, a spus Lucian Bode.

„Eu pot să spun că USR votează împotrivă”, a reacționat Cătălin Drulă.

CITEŞTE ŞI: Pîslaru îl atacă pe Drulă: Nu poți construi temelia unui partid solid cu ranga și cu teama pierderii controlului

„După ce Guvernul vine cu analiză în trei, patru luni, propune ordonanța numărul 1, v-ați trezit să spuneți că sunteți și voi de acord cu ea. Ce ați făcut într-un an de zile? Ați văzut și voi cifrele. (…) Sunteți într-o mare eroare!”, a mai spus Bode.

„Eu te cunosc înainte de rang”, a mai zis Bode.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here