Două primării şi un om de afaceri din Qatar, intersaţi de brandul clubului Rapid Bucureşti

Academia Rapid

Două primării – cea din Voluntari şi cea a Sectorului 1 din Bucureşti – alături de un om de afaceri din Qatar sunt interesaţi de licitaţia pentru obţinerea brandului Rapid Bucureşti.

Dan Leasă, managerul general al FC Voluntari, nu mai este atât de sigur că Rapid Bucureşti va mai ajunge să fuzioneze cu echipa pe care o reprezintă.

Potrivit oficialului Voluntariului, un puternic om de afaceri din Qatar este pregătit să se înscrie în licitaţie, iar dacă o va face va avea şanse uriaşe de a câştiga şi de a obţine brandul Rapid Bucureşti. „Vorbim prea mult de Rapid şi îmi e frică să nu avem o mare surpriză. Am informaţii că un om foarte puternic din Qatar este pregătit să preia Rapidul. Se va înscrie la licitaţie pentru brandul Rapid. Probabil că a fost sfătuit din România. Este vorba despre un om de afaceri care nu este implicat în fotbal”, a declarat Dan Leasă la ProSport LIVE.

Licitaţia pentru brandul Rapid Bucureşti va avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie, conform lichidatorului judiciar al clubului din Giuleşti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.