Directorul Apa Nova București, Lavinia Săniuță, citată ca suspect la DNA Ploiești

DNA a schimbat calitatea de martor în cea de suspect pentru directorul Apa Nova, Lavinia Săniuţă, şi pentru directorul adjunct Giovana Soare în dosarul de corupţie în care este implicat numele companiei, surse judiciare spunând că ele sunt suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Lavinia SaniutaLavinia Săniuță, directorul Apa Nova București, s-a prezentat miercuri la sediul DNA Ploiești, surse judiciare declarând ca a fost citată în calitate de suspect în dosarul care vizează această societate.

Procurorii DNA Ploieşti au schimbat încadrarea juridică pentru trei dintre persoanele audiate anterior ca martori în dosarul Apa Nova, cele trei fiind citate, miercuri, la sediul DNA Ploieşti în calitate de suspecţi, au declarat surse judiciare.

Astfel, printre aceste persoane se numără directorul general al Apa Nova Bucureşti, Lavinia Săniuţă, şi directorul adjunct al companiei, Giovana Soare, cele două fiind citate ca suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Lavinia Săniuță a fost audiată în urmă cu mai multe săptămâni în calitate de martor în acest dosar, procurorii schimbându-i ulterior calitatea în suspect.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here