Dezvăluiri despre Elena Udrea: Cum e tratată la puşcărie

Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP) a ieșit public cu o declarație despre condițiile în care este deținută Elena Udrea.

Cosmin Dorobanțu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, a vorbit despre tratamentul de care au parte deținuții în spatele gratiilor, zugrăvind o imagine foarte roz a situației. El vrea astfel să combată știrile despre Elena Udrea, conform cărora aceasta se confruntă în penitenicar cu probleme de sănătate sau că ar fi in greva foamei.

CITEŞTE ŞI: Udrea a RĂBUFNIT în închisoare: Eu stau arestată ilegal deja de 300 de zile! Ce a supărat-o

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar.

În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel. Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, susține Cosmin Dorobanțu.

Refuză să-şi vadă fiica

El mai spune că fostul ministru ar refuza să-și vadă fiica, căreia i se spune că „ar fi plecată la muncă în Italia”:

„Povestea asta că „sunt plecat la muncă în Italia, când de fapt eu sunt în altă parte” e una care circulă în pușcăriile noastre. Ți-e rușine să te afli la pușcărie și atunci preferi să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut, și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, s-a întrebat retoric liderul FSNAP.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here