Decizie abuzivă a primarului Nicușor Dan. Indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități, reduse la jumătate

Președintele Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului General al Municipiului București, Costin Hazarian, îl acuză pe primarul general Nicușor Dan că a redus abuziv, la jumătate, indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități.

Liberalul Costin Hazarian spune că nu a fost aprobată nicio Hotărâre a Consiliului General care să stipuleze că stimulentul pentru persoane cu dizabilități se va reduce de la 500lei la 250lei/lună. Decizia de tăiere a indemnizațiilor este una abuzivă și aparține primarului Nicușor Dan.

„La ultimul punct de pe Ordinea de Zi de azi a ședinței Consiliului General, la punctul „INTREBĂRI ȘI INTERPELĂRI – 53” l-am întrebat pe Primarul General, ce act normativ are la bază decizia de a înjumătăți stimulentul pentru persoanele adulte cu dizabilități.

N-a putut să răspundă pentru că nu are o Hotărâre a Consiliului General aprobată care să stipuleze că stimulentul pentru persoane cu dizabilități se va reduce de la 500lei la 250lei/lună. Este o decizie abuzivă a lui!

Asta după ce in prealabil ne spusese că amenzile luate ca Primar General, pentru deciziile lui le plătește din bugetul Capitalei, la care contribuim toți! Greșeala unuia este plătită de toți!

La persoanele adulte cu handicap le-a înjumătățit abuziv stimulentul, ca să-și plătească el amenzile din bugetul PMB. Pentru cei cu handicap (poate printre cei mai oropsiți locuitori ai Capitalei) nu există bani, dar se găsesc când vine vorba ca el să-și plătească amenzile din bugetul PMB!”, a scris pe Facebook Costin Hazarian.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.