Dâmbovița: Liberalii acuză conducerea Primăriei Târgoviște de amenințări și jigniri

Liberalii din Târgoviște , organizație condusă de Cotinescu Aurelian, susțin că ar fi fost jigniți în spațiul public în timp ce președintele Cotinescu ar fi fost direct amenințat de conducerea Primăriei condusă de  socialdemocratul Cristian Stan.

Liberalii nu precizează clar care sunt amenințările sau jignirile aduse și nici numele persoanelor care s-ar face vinovate de asemenea practici. În comunicatul de presă remis de PNL Târgoviște se precizează următoarele:

„Respectând tradiția și eleganța specifice liberalilor, rămânem adepții unui dialog civilizat cu toate forțele politice și reamintim că în comunitățile cu pretenții de normalitate, politică se face doar în campania electorală, după alegeri se face administrație publică.

Cu precizarea că este apanajul  dar și obligația opoziției politice de a semnala și  eventual de a corecta unele derapaje ale puterii, în limita bunului simt și cu respectarea adevărului, considerăm de neînteles atacurile tot mai dese, care trădează o nervozitate crescândă din partea conducerii Primăriei.

Acest fapt ne determină să spunem răspicat, fără echivoc că politică liberală n-a făcut-o și n-o va face PSD, cu atât mai puțin, prin exponenții vremelnici de la Târgoviște

Este dreptul nostru de a ne exprima public, de a prezenta targoviștenilor situația reală a orașului nostru, de a ne prezenta ideile și proiectele fără a depăși cum spuneam mai devreme limitele decenței în limbaj și  obligatoriu prin oglindirea realității.

În consecintă, PNL Târgoviște va continua să fie vocea acelor cetățeni nemulțumiți de starea economică și socială a orașului, care nu acceptă transformarea administrației publice locale într-o afacere de partid.

În ceea ce privește vinovații de degradarea limbajului politic la nivel local și autorii amenințărilor, vor trebui să conștientizeze că membri tinerei echipe  a PNL Târgoviște n-au deprins și nici nu vor acceptă vreodată politica „ghioceilor”.

Nu am pornit pe acest drum nici pentru câștiguri materiale și nici pentru a face blaturi. Adversarii noștri politici vremelnici la putere, trebuie să înțeleagă și că s-a dus vremea hrebenciucilor și cozmâncilor, care aproape că reușiseră să reinstaureze dictatura.

Societatea a evoluat, oamenii au alte așteptări și nu mai sunt dispuși să digere circul ieftin cu mesajele presărate cu amenințări și invective”, susține președinte PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here