Două cutremure în Vrancea au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ce magnitudini au avut

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Două cutremure în Vrancea au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în decurs de aproape trei ore, informează Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul seism s-a produs la ora 23,00 în judeţul Vrancea şi a avut magnitudinea 2,6 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 84 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Odobeşti (49 km), Nehoiu (49 km), Slănic-Moldova (51 km), Covasna (51 km) şi Oneşti (52 km). Cel de-al doilea cutremur s-a produs tot în judeţul Vrancea, la ora 1,21, având magnitudinea 2,4 pe scara Richter. Seismul s-a produs la adâncimea de 121 de kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (38 km), Covasna (50 km), Odobeşti (55 km), Buzău (55 km) şi Râmnicu Sărat (57 km).

17 cutremure în Vrancea au avut loc, în total, în luna decembrie, cel mai puternic având magnitudinea de 3,3 pe scara Richter.

LĂSAȚI UN MESAJ

*