CTP: „Nicușor Dan pune pe aceeași treaptă niște amărâți rămași fără case cu un interlop”

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu spune că în cazul restaurantului demolat în Parcul Copiilor din Capitală Nicușor Dan a acționat imoral, ca „un avocat cu simbrie”.

„Nicușor Dan susține și acum că un om care candideaza la primăria Capitalei, care este vicepreședinte de ONG, care a militat de pe niste standarde morale in viața politică a Capitalei si a țării, se poate comporta ca un avocat plătit cu simbrie”, spune CTP.

CTP acuză că nu este în regulă ”să susții că ai intervenit în interesul acestui bișnițar ca să i se facă dreptate, să nu îi fie demolată acea hardughie construită în parc și să spui că ai câștigat în instanță fără să te uiți cine e acea persoană și de unde a obținut acea autorizație”.

Cristian Tudor Popescu critică dur și comparația pe care candidatul susținut de USR, PLUS și PNL la Primăria Capitalei a făcut-o între controversatul proprietar al restaurantului din Parcul Copiilor și cei evacuați din case la lărgirea bulevardului Berzei și spune că „domnul Nicusor Dan pune pe aceeași treaptă niște amărâți rămași fără case cu un interlop care a construit în parc”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here