Cozmin Gușă mărturisește: Nu am purtat masca și nu m-am ferit deloc

Nicușor Dan, Cozmin Gușă, ”Veorica” Dăncilă este urmărită de baftă

Analistul politic Cozmin Gușă spune că nu s-a vaccinat, nu merge la spectacole și nici în restaurante nu mai intră, ci stă doar la terasă, iar dacă va călători va face test.

„Când nu mă mai lasă nici cu testul ăsta nu mai călătoresc. Și dacă mă îmbolnăvesc nu mă vaccinez. Din februarie, 2020, de când a devenit clară treaba cu pandemia, nu am purtat masca deloc, doar cu două excepții, când am zburat”, a declarat Cozmin Gușă.

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. QUANON NE DĂ PRIMARUL PENTRU SECTORUL V (CINCI) AL CAPITALEI
    QUANON NE DĂ PRIMARUL PENTRU SECTORUL V (CINCI) AL CAPITALEI,nu pentru că Piedone fostul primar din târgul lui Bucur, a iubit Maramureșul și pensiunea Doinei Balazs din Sighet (Șugău) ci pentru că maramureșeanul Sorin POP este cel care dă soluții salvatoare acestui sector atât de important al Bucureștiului prin prisma conceptelor Quanon și a ideologiei anti ocultiste pe care o propagă cu nonșalanță în numele patriotismului naționalist dar nicidecum socialist. SORIN POP POATE FI PRIMARUL DE CARE NEVOIE SECTORUL V AL CAPITALEI , deocamdată. Sâmbătă la Conferința Națională a formațiunii Quanon din România s-a dat startul noii formațiuni politice de anvergură europeană cu scop clar și fără echivoc de înlăturare a unor indivizi certați cu patriotismul și mai ales bunul simț naționalist. Bun vorbitor cu veleități de orator dar și cetățean onorabil SORIN POP, a demonstrat capacități și calități absolut necesare politicianului noilor orânduiri sociale ale mileniului III.
    NIMENI NU S-A AȘTEPTAT LA MUTAREA ACEASTĂ PE CÂT DE ÎNDRĂZNEAȚĂ TOT ATÂT DE INTELIGENTĂ. Reprezentanți din toată țara și-au adus obolul de patriotism voluntar apreciind și promovând sincer noile valori ce s-au dovedit adevărate și utile în pandemie, salvând prin promovarea nevaccinării zeci de mii de vieți omenești. Curajul și continua prezentare a riscurilor angrenate de așa zisele vaccinuri au redus enorm apetitul propagandei deșănțate ducând o luptă acerbă pentru salvarea populației de intubarea letală combinată autodafe-uri pe paturile spitalelor. Nu sunt mulți, dar sunt destui cei care au înțeles mersul și viitorul omenirii, în pofida metodelor seculare și bine verificate ale oculților ce întotdeauna sunt destinate supunerii oarbe sclavagiste a indivizilor ce produc plusvaloarea. Fără a se sinchisi de lipsa de autorizare și recunoaștere TEMPORARĂ A MAGISTRAȚILOR pedalând doar pe dreptul constituțional de LIBERĂ ASOCIERE și împotriva tuturor metodelor de linșaj mediatic aplicate asupra noii dar puternicei formațiuni, reprezentanții din toate colțurile țării au dovedit pricepere, coeziune și mai ales respect față de liderii angrenați non stop în construcția acestei formațiuni cu adevărat libere de mai mult de doi ani, fără stipendii sau infuzii de capital din partea unor instituții .Vasile Tivadar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.