Cozmin Gușă, despre Țiriac: „Un amărât fără școală, profitor al sistemului” | VIDEO

Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă spune că l-a deranjat faptul că Ion Țiriac l-a făcut într-o conferință de presă „nemernic”. „Eu nu-i permit să mă eticheteze așa că nu suntem egali și nu ne tragem de brăcinar. El e un amărât fără școală, profitor al sistemului, eu sunt un băiat sărac care a luat-o de joc, am muncit, n-am furat, atunci el nu are dreptul să mi se adreseze așa”, a spus Cozmin Gușă, la „Interviurile Cetateanul.net”.

Într-o conferință de presă care a avut loc săptămâna trecută, Ion Țiriac a vorbit despre acuzațiile ce i se aduc potrivit cărora ar fi fost colaborator cu securitatea din vremea comunistă.

Acesta spun că nu a avut dosar la Securitate, dar că a raportat la întoarcerea în țară ce a făcut în Occident. Fostul tenismen spune că în acei ani era normal ca la întoarcerea în țară să raporteze ce făcea de fiecare dată când pleca să participe la turneele din străinătate.

Ion Țiriac a fost racolat de Securitate, ca informator, în 1963, cu numele de cod „Titi Ionescu”. A dat câteva note informative, însă după numai 3 ani, colaborarea sa cu Securitatea a încetat, potrivit GSP.ro. Verdictul CNSAS a fost: „Nu a făcut poliţie politică”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here