Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş: Este momentul ca noul preşedinte PNL să vină cu o propunere de prim-ministru. Alta decât Florin Cîţu

Aeroportul Otopeni, Oferta de guvernare, candidatul PLUS la Primăria Capitalei Cioloș, părăsit a doua oară într-o săptămână

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş susţine că, deşi întâlnirea de parafare a PNRR cu şefa Comisiei Europene este găzduită de „Florin Cîţu, încă premier”, meritele pentru aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă: „Sunt ale tuturor celor care muncesc pentru o Românie modernă”.

El a cerut din nou că :„Este momentul ca noul preşedinte PNL să vină cu o propunere de prim-ministru. Alta decât Florin Cîţu”, potrivit digi24.ro.

El spune că „USR PLUS are tot dreptul să fie mândru, ca partid, pentru aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă”.

„Este momentul ca noul președinte PNL să vină cu o propunere de prim-ministru. Alta decât Florin Cîțu”

„Am dovedit, ca partid, că atunci când avem în faţă un obiectiv uriaş suntem în stare să îl ducem la bun sfârşit nu doar onorabil. Dar şi remarcabil. Doi oameni merită felicitări în mod special. Primul e Cristian Ghinea, care a muncit ca nimeni altul la acest proiect. Este artizanul formei finale a PNRR-ului României.

Al doilea este Dragoş Pîslaru. Care a coordonat trecerea PNRR prin Parlamentul European. Care, ca urmare a efortului său, a devenit unul dintre cei mai performanţi europarlamentari.

Pentru USR PLUS, este o dovadă mai mult decât relevantă despre forţa acestui partid care poate să performeze la orice nivel îşi propune să o facă. PNRR înseamnă şi o uriaşă muncă de echipă. Un exerciţiu de planificare nu numai a fondurilor şi investiţiilor.Dar mai ales a reformelor necesare pentru modernizarea României. O mobilizare extraordinară care a implicat ministere diferite. Sute de oameni din administraţia publică centrală şi locală, din societatea civilă şi din mediul afaceri.

Întâlnirea de parafare cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este găzduită de Florin Cîțu, încă premier. Dar meritele pentru această performanță sunt ale tuturor celor care muncesc pentru o Românie modernă. Dincolo de acest moment, trebuie să ne concentrăm rapid pe implementare. Sunt acolo zeci de investiții majore, reforme .

Unele cheie susținute de USR PLUS, care au făcut parte din programul nostru de guvernare . Care fără USR PLUS în guvern au puține șanse de a fi concretizate. Pentru ca toate aceste lucruri să se întâmple, acum, că au trecut alegerile în PNL, este momentul ca noul președinte PNL să vină cu o propunere de prim-ministru. Alta decât Florin Cîțu. Ar fi un început bun. Avem treabă”. A scris Cioloş, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here