Combinatul Siderurgic Galați a contribuit la construirea podului de cale ferată care leagă Gara de Nord de Aeroportul Otopeni

Tabla produsă la combinatul siderurgic din Galați a fost utilizată pentru realizarea unui pod de pe calea ferată care leagă Gara de Nord de Aeroportul Otopeni.

Podul traversează DN1 și ajunge la noua stație de călători din aeroport.

Reprezentanții combinatului siderurgic Liberty Galați au anunțat că au livrat tabla groasă necesară noii rute feroviare Gara de Nord – Aeroportul Otopeni. Conform CFR Infrastructură. Astfel se va fluidiza traficul dintre Capitala și Aeroportul Otopeni.

Reprezentanții combinatului siderurgic Liberty Galați au anunțat că au livrat tabla groasă necesară noii rute feroviare Gara de Nord – Aeroportul Otopeni. Conform CFR Infrastructură, linia este finalizată.Se estimează ca în luna decembrie ruta Gara de Nord- Aeroportul Otopeni să fie funcțională.

.

  • Podul feroviar, lungime de peste 1500 de metri 

 Podul feroviar, care a fost realizat cu tablă furnizată de combinatul din Galați, are peste 1.500 de metri lungime. El traversează Drumul Național 1 și ajunge la noua stație de călători de la Terminalul Sosiri al Aeroportului Henri Coandă Otopeni.

Colaborarea cu constructorul, care realizează calea ferată face parte din strategia noii conducerii a combinatului care dorește ca oțelul românesc să se regăsească în cât mai multe obiective construite la nivel național. Tabla groasă produsă la Galați a mai fost folosită în alte proiecte majore de infrastructură. Inclusiv în structura podului peste Dunăre de la Brăila, aflat în derulare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here