Coliziune în lanţ în care au fost implicate 17 autovehicule, între Brașov și Predeal

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Carambol între Brașov și Predeal. 17 mașini au fost implicate într-un carambol, duminică dimineața, pe DN 1, între Brașov și Predeal.

Potrivit Poliției Brașov, pe DN1, Brașov- zona Dârste, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. Printre autovehiculele implicate se numără și o ambulanță.

În urma impactului între vehiculele implicate au rezultat doar avarii. Trei persoane au fost rănite ușor. În zona producerii accidentului este ceață, meteorologii avertizând că fenomenul se va înregistra până la ora 12.00.

Traficul a fost blocat în zonă.

„Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată în permanență condițiilor de drum, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă și să utilizeze cu precădere frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând bruscarea comenzilor autovehiculului”, a transmis Poliția Română.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here